منصوره اتحادیه در گفت و گو با همشهری درباره تنوع رنگ در غذاها و آشپزی ایرانی از دوره ناصری تا به امروز سخن گفت

اتحاد

گزارش: نصیبه سجادی

تصویر: امیر حمیدی نوید

تدوین: عاطفه حسین زاده

کد خبر 727504

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تی وی همشهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۰:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۱
    1 2
    نمیدانم. برنج چه زمانی وارد سفره ایرانیها شد. فقط با قیمتهای امروزی ، برنج در حال محو شدن از سفره ایرانیها ست. به نظرم به زودی باید با یک لنگ و نان خشک گذران عمر کنیم.